2% parama mokyklai

IMG 3109Tris pertraukas  Kėdainių profesinio rengimo centro fojė sklindantys kvapai viliojo įvairiais košių aromatais. Košes kartu su profesijos mokytoja Ingrida Šlikiene  virė ir visą bendruomenę vaišino ypatingų poreikių jaunuoliai lankantys Atvirą jaunimo erdvę.

Jaunuoliai iš ties pasistengė, pasirūpinę įvairiausiais košių receptais, košes  skanino šviežiomis  uogomis, cinamonu. Didelė dauguma jaunuolių nebuvo ragavę lęšių, penkių grudų, obuolių, kukurūzų, bolivinių balandų, šilkinės perlinių kruopų košių. Kiekvienas košės mėgėjas rado sau patinkančią košę. Skaniausia daugumos sprendimu pripažinta buvo kareiviška košė. Taip mokiniai skatinami susipažinti su sveikos mitybos principais ir košės nauda.

Vilma Pilkienė, socialinė pedagogė, jaunimo darbuotoja